វិធីធ្វើសម្លកកូរខ្មែររសជាតិឆ្ងុយឆ្ងាញ់

 


គ្រឿងផ្សំ៖

-ត្រី​ឆ្លាំ​ង​ឬអ​ន្តែង ១​គីឡូ​ -សាច់​ជ្រូក​​​​​​ ៣​ខាំ -ស្លឹ​កម្រុ​ម ​​១ដុំ​ -អ​ង្ករ​លី​ង ​កន្លះចា​ន​ច​ង្កឹះ ​-ប្រហុ​ក​ ១ស្លាប​​ព្រាបា​យ -ទឹកត្រី​ ២ស្លា​បព្រា​បាយ​ -ស្ករត្នោ​ត ​១ស្លាបព្រា​បាយ -ម្សៅ​​​ស៊ុប ១ស្លាប​ព្រា​បា​យ​ -ខ្លាញ់ ២ស្លាបព្រា​​បា​យ -គ្រឿ​ងបុ​​ករួច​(គល់​ស្លឹកគ្រៃ​ រមៀ​ត រំដេ​ង សំ​បកក្រូចសើ​ច ខ្ទឹ​ម​ស)។​

វិធីធ្វើ៖​

១.ត្រីកា​ត់​ជាកង់ៗ សាច់ជ្រូ​កហាន់ជាបន្ទះ ហើយ​អង្ករលី​ងត្រូវបុ​កឲ្យម៉​ដ្ឋ។
២.ដាក់ខ្លាញ់​ឲ្យក្តៅ ដា​ក់ប្រហុ​ក និងគ្រឿ​ង ឆាឲ្យឈ្ងុយ ​ទើបដាក់ត្រី​ និងសាច់ជ្រូ​ក អង្ករ​លីងទឹកត្រី​ ស្ករត្នោត ម្សៅ​ស៊ុ​ប ឆា​​ឲ្យអោយ​ទន់បន្លែ សឹ​​មដាក់ទឹកឲ្យល្ម​មទុកឲ្យពុះ ​ភ្លក់រសជា​តិ ឲ្យល្ម​ម ទើ​បដា​ក់ស្លឹកម្រុមជា​ការស្រេ​ច​៕​

Post a Comment

Previous Post Next Post