គ្រឿងផ្សំ
- ក្រូច ៤ក្បាល
- ម្សៅផ្សំរសជាតិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅគ្រឿងទេស៥រសជាតិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងស្វាយចន្ទី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា
- ប៊ឺ ២០ក្រាម
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ
- ម្ទេស ហាន់ល្អិតៗ
- ទឹកត្រី ២០មីលីលីត្រ
- ស្ករ ២០ក្រាម
- ទឹកខ្មះ ១៥មីលីលីត្រ
របៀបធ្វើ
- យកក្រូចទៅប្រលាក់ជាមួយ ម្សៅផ្សំរសជាតិ ម្សៅគ្រឿងទេស៥រសជាតិ ប្រេងខ្យង និងប្រេងស្វាយចន្ទីអោយសព្វល្អ រួចផ្អាប់ទុក៣០នាទី។
- ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅ រួចដាក់ក្រូចចូល បំពងអោយឆ្អឹនល្អ (ឧស្សាហ៍ប្រែចុះប្រែឡើង កុំអោយខ្លោច) រួចស្រង់ចេញ។
- ដាំខ្ទះដាក់ប៊ឺចូលទុកអោយរលាយ រួចដាក់ខ្ទឹមស និងម្ទេសចូលឆាអោយប្រែពណ៌សឹមដាក់ក្រូចចូលឆាអោយសព្វ រួចដាក់ទឹកត្រី ស្ករ និងទឹកខ្មះចូលឆាអោយសព្វល្អជាការស្រេច៕
Tags:
អាំង